Om oss

Jag heter Marija och har jobbat som inköpare, arbetsledare och entreprenadingenjör. Min vision är att man inte alls behöver ha flera decennier bakom sig för att det ska vara värt att lyssna på ens åsikt.

Det jag erbjuder är mina tjänster inom bygginköp, entreprenadjuridik och projektekonomi såväl i Sverige som i rysktalande länder. Inköp med Östeuropa kan bli en lönsam affär om man vet hur man hanterar den marknaden.

Jag är utbildad inom inköp och handel med inriktning mot Östeuropa och jag ser att min kompetens kan leda till framgångsrika affärer i den marknaden. Jag har varit anställd på Småa AB, Andersson & Company och Kungsfiskaren men nu har jag startat Vital Vision för att jag tycker att byggbranschen är för trög i den globaliserade ekonomin.

Min Vision

Ung behöver inte nödvändigtvis betyda oerfaren. Ung kan även betyda nytänkande. Ny inblick, ny syn och nya perspektiv. Mottagligare för förändringar och trender samt ambitiös och talangfull. Alla företag som strävar efter förbättring behöver en ny anda. Vital Vision erbjuder er de nya perspektiven som alla behöver. Jag brinner alltid för det jag gör och ger 100% av mig själv. Är även en väldigt ärlig person som talar klarspråk, en egenskap som alltid uppskattas av projektmedlemmar.

Mitt mål

Mitt mål är att skaffa långvariga, återkommande kunder som blir nöjda med min insats inom inköp, entreprenadjuridik och ekonomi.

Fördelar med att anlita mig:

  • Ni anlitar mig kortvarigt eller projektbundet, på det sättet går ni genom konjunkturnedgångar lättare och slipper säga upp personal.
  • Kostnader räknas för projektet och inte som central administration vilket ger stabila, lättprognostiserade kostnader.
  • Slipper betala försäkringar, pensionssparande och andra onödiga avgifter.
  • Byggbranschen domineras av gammalt blod. Frisk insyn eller vital vision behövs på alla arbetsplatser.
  • Ni får en ambitiös och lättanpassad medarbetare med snabba tankar och bra lösningar.